ONSDAG 30
Hotellet ligger i Platanes rett utenfor Rethymnon. Dette er et veldig rolig og stille strøk. Apollo leier hele hotellet og det er ikke noe utleie utenom det. Hotellet er nybygd og alt virker rent og ok. Det består av tre etasjer og vi bor i andre. Rommene våre ligger vestvendt og det vil si at formiddagen er uten sol, men ettermiddagen er varm. Det er ikke mulig å være der før utpå kvelden. Når temperaturen passerer 50 grader er det ikke noe moro, da er det bedre nede på stranda.

På morgenen kan jeg sitte på verandaen og se ut på hønsegården på andre siden av gjerdet. Det er noen få høner og klokken ni kommer matmor for å fore de. De tripper lett avgårde og samles i hjørnet på gården. Det er en hane der også, men det ser ut som om den har tatt ferie. En morgen har jeg hørt den, men ellers er den tyst. En annen lyd som går igjen er gresshopper. De er ivrige i varmen.
Hotellet fotografert om natta. Tatt fra sjøsiden med bassenget foran hotellet.
Vi hadde flere dager snakket om at vi skulle gå ned på stranda og se på solnedgangen, men det blir ofte med praten. Denne onsdagen dro vi ned på stranda og hadde en flott kveld der.